باند حرفه ای سارقان منزل متلاشی شد / دستبرد به خانه های غرب تهران با 120 شاه کلید
رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران از دستگیری باند سارقان منزل در شهریار خبر داد.

سرهنگ منصور خدادادی رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران در گفتگو با
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در پی افزایش سرقت منازل مسکونی در شهریار و تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت در جهت مبارزه موثر با سارقان ، یک باند حرفهای سرقت منزل که اقدام به سرقت طلا و زیور آلات ،وجه نقد و لوازم خانگی میکردند، شناسایی شدند.
رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران ادامه داد: پس از بررسیهای به عمل آمده توسط کاراگاهان هویت اعضای این باند 5 نفره به نامهای "پرویز"، "فریبرز" و "غلام" ، "بابک" و "نصرت" شناسایی و محل مخفیگاه آنان در دو مکان جداگانه ردیابی کردند.
این مقام مسئول انتظامی تصریح کرد: اکیپی از ماموان قرارگاه مبارزه با سرقت پلیس آگاهی جهت دستگیری متهمان اعزام و در دو عملیات ضربتی موفق به بازداشت تمامی اعضای این باند شدند.
رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران ضمن اشاره به انتقال متهمان به پلیس آگاهی گفت: ماموران در بررسی از مخفیگاههای متهمان یک تابلو فرش، دسته چک مسروقه ، 120 عدد شاه کلید، مقدار قابل توجهی طلا و جواهرات و سه دستگاه خودروی مدل بالا کشف و ضبط کردند.
انتهای پیام/