هلاکت بیش از 65 تروریست تکفیری در مناطق مختلف عراق
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از المدی پرس: فرماندهی پلیس استان الانبار اعلام کرد، با همکاری نیروهای عشایر 31 تن از تروریست های تکفیری به هلاکت رسیده و 36 تن از سرکردگان برجسته آنها نیز دستگیر شده اند.

إسماعيل المحلاوي، فرمانده پلیس الانبار گفت، نیروهای امنیتی با حمایت عشایر موفق شدند 31 تن از تررویست ها را به هلات رسانده و 36 تن از سرکردگان آنها را که علیه شهروندان و نیروهای امنیتی عملیات انجام داده بودند، دستگیر کند.

در همین راستا، مرکز ملی رسانه عراق اعلام کرد، 38 تروریست در دو شهر البعاج و تلعفر در استان نینوا به هلاکت رسیده اند.

این مرکز گفت، جنگنده های ارتش در عملیات هوایی خود در شهر تلعفر، 3 تن از سرکردگان برجسته گروه تکفیری-بعثی را به هلاکت رساندند.

این مزکز در ادامه افزود، جنگنده های ارتش عراق در مناطق مختلف البعاج و تلفعر 35 تن دیگر از تروریست ها را از پای درآوردند.

انتهای پیام/