مهاجم تیم فوتبال ملوان گفت: تمام تلاشم را برای موفقیت تیم میکنم و وظیفهام گل زدن است و امیدوارم بازهم آقای گل شوم.
          سید جلال رافخایی در گفتگو با 
خبرنگار ورزشی با شگاه خبرنگاران در مورد تیم ملوان گفت: به تهران آمدم تا در جام شهدا شرکت کنیم و بتوانیم تا قبل از شروع لیگ به هماهنگی کامل برسیم وضعیت فعلی تیم خوب است و امیدوارم تا شروع لیگ برتر بهتر از این شویم. 
وی درباره بازیمان با استقلال بیان کرد: بازی خوبی را انجام دادیم. برد و باخت در بازیهای دوستانه اهمیت ندارد و مهم این است که تیم به هماهنگی برسد. 
رافخایی در مورد گلزنی در بازی با استقلال عنوان کرد:وظیفه من گلزنی است و تمام تلاشم را برای موفقیت تیم میکنم ولی مهم موفقیت تیم است. 
وی در خصوص آقای گلی لیگ چهاردم گفت:تلاش میکنم تا بتوانم دوباره این عنوان را بصاحب کنم و امیدوارم بتوانم به آن برسم. 
رافخایی در پایان در مورد بازی هفته اول ملوان با پدیده اظهار داشت: بازی خود دست پر از شهد برگردیم. 
انتهای پیام/