رشت/
آغاز برداشت برنج ارگانیک در گیلان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛  نماینده شرکت علمی و تحقیقاتی واحد نانو در گیلان گفت : پس از 3 سال تحقیق و پژوهش امسال 38 شالیکار گیلانی در 60 هکتار از شالیزارهایشان برنج ارگانیک کشت کرده اند .

آریا پسند افزود: کاهش زمان مراحل تولید – افزایش تولید – تقویت ساقه برنج و ارتقای کیفیت محصول از مزیت های برنج ارگانیک است .

در تولید این رقم برنج کود اصلاح شده و کمپوست غنی شده به جای کودهای شیمیایی استفاده می شود.


انتهای پیام/