رئیس اتحادیه موسسات غیرانتفاعی خبر داد
"دانشگاه غیرانتفاعی" منتظر الطاف وزارت علوم برای پذیرش دانشجو / افزایش 35 درصدی رشته‌ها در کارشناسی ارشد
علی آهومنش رئیس اتحادیه موسسات غیرانتفاعی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به قول وزارت علوم در خصوص تعدیل در پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور و میزان پذیرش دانشجو در دو دانشگاه آزاد و پیام نور که هر دو بخش خصوصی هستند و البته تکمیل ظرفیت همه دانشگاه‌ها در یک زمان و یکسان عمل کردن آنها،‌ هم اکنون منتظر اعلام اسامی کنکور و تغییرات ایجاد شده در دفترچه کنکور هستیم.

وی افزود: البته در مقطع کارشناسی ارشد، وزارت علوم نسبت به سال گذشته تغییراتی ایجاد کرده که بنا بر قول‌های داده شده تا حدی به موارد آن عمل شده است چنانچه در خصوص تخصص رشته‌ها شاهد افزایش 35 درصدی بودیم.

آهومنش تصریح کرد: اما به این نکته باید اشاره کنم که با توجه به اینکه بیشترین پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های غیر انتفاعی در مقطع کارشناسی و کاردانی است متاسفانه شاهد عدم پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های پیام نور علی‌رغم قول‌های داده شده از سوی وزارت علوم بوده‌ایم و این امکان وجود دارد که این مشکل برای دانشجویان دانشگاه‌های غیرانتفاعی نیز رخ دهد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین هم اکنون منتظر اسامی نفرات کنکور امسال و البته الطاف وزارت علوم برای پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های غیر انتفاعی هستیم.

انتهای پیام/