بيرجند/
اختصاص بیش از 7 میلیارد تومان اعتبار به روستاهای سیل زده نهبندان

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛استاندار خراسان جنوبی در بازدید از سه روستای طبسین علیا، طبسین سفلی و کهنو شهرستان نهبندان گفت:7 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار برای انجام امور زیرساختی از طریق دولت به شهرستان نهبندان و سه روستا اختصاص یافته است.

خدمتگزار افزود: مشارکت مردم سیل‌زده در ساخت و ساز واحدهای مسکونی خراسان جنوبی مطلوب است.

وی با بیان اینکه از نخستین ساعات وقوع سیل در این شهرستان پیگیری‌های لازم و مکاتبات مربوطه برای خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده توسط استانداری و نهادهای مربوطه انجام شده تصریح کرد: مردم سیل‌زده نیز باید در امر ساخت و ساز واحد‌های مسکونی در استان همکاری و مشارکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن استان موظف به آواربرداری، تهیه مصالح و ساخت و ساز واحد‌های مسکونی بوده است.

خدمتگزار گفت: این نهاد با تشکیل پرونده برای مردم سیل‌زده وام آنها را از طریق بانک‌ها پرداخت می‌کند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: برای ساخت و ساز واحدهای مسکونی سیل‌زدگان طی مکاتبات صورت گرفته مقرر شده مبلغ 20 میلیون تومان وام با بهره چهار درصد پرداخت شود.

خدمتگزار همچنین یادآور شد: در این راستا سه میلیون تومان کمک بلاعوض نیز به خانواده‌های سیل‌زده برای ساخت و ساز واحد‌های مسکونی پرداخت می شود./ب