معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سالانه تن1920 قارچ دکمه ای در آذربایجان شرقی تولید می شود.
ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بالا بودن قابلیت هضم پروتئین قارچ (90درصد) از مزیت های قارچ های خوراکی است و این قارچ ها علاوه بر پروتئین، منابع ارزشمندی از املاح، ویتامین ها، فیبرهای غذایی و موادی با خواص دارویی را دارا هستند.
وی با اشاره به سطح زیرکشت قارچ دکمه ای در آذربایجان شرقی تشریح کرد: قارچ دکمه ای در 26 هزار و 71 مترمربع از مراکز پرورش قارچ دکمه ای استان تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان عملکرد قارچ دکمه ای را 17 کیلوگرم در مترمربع عنوان نموده اند.
وی اظهار داشت: فرهنگ سازی برای مصرف قارچ به عنوان پروتئینی گیاهی برای جایگزین شدن با گوشت در افزایش تولید قارچ خوراکی تاثیرگذار خواهد بود.
ایرانی فام تاکید کرد: حجم بالای سرمایه گذاری بخش های خصوصی در این صنعت مشکلات اقتصادی این بخش را تا حد زیادی کاهش خواهد داد.
انتهای پیام/ز