شیراز/
افزایش تولید گوجه فرنگی در فارس، بیش از 45 تن در هر هکتار

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، مبارزه با آفات و بیماری ها، تغذیه مناسب، استفاده از کودهای آلی، استفاده از آبیاری تحت فشار، مدیریت مزرعه و حضور کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی باعث شده است متوسط برداشت گوجه فرنگی در شهرستان جهرم به بیش از 45 تن در هکتار برسد.

جلال بهجو افزود: بیشترین کشت گوجه فرنگی در بخش خفر این شهرستان است.

 وی گفت : بخشی از تولید گوجه فرنگی در جهرم ارگانیک بوده و با استفاده از کمترین کودها و سموم تولید شده است.

بهجو گفت: برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان جهرم تا اواخر مهر ادامه دارد.

گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگی، تقویت‌کننده سلسله اعصاب ، قلب و دستگاه گردش خون است.

انتهای پیام/ش/ن