پس از شکست پرسپولیس مقابل فولاد؛
علی دایی: مثل آب خوردن ۱۰ نفره شدیم/بازی،بازی ما نبود و فولاد برتر بود
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران علی دایی پس از شکست دو بر صفر مقابل فولاد در نشست خبری با اعتراف به شایستگی فولاد گفت: این برد را به فولاد تبریک می‌گویم . یکی از بدترین روزهای ما بود و بد بازی کردیم  در کل  مقابل فولاد شرایط بهتری نداشتیم.  در نیمه دوم نتوانستیم به بازی سرعت بدهیم.فولاد تیم برتر میدان بود. از موقعیت های خودمان هم نتوانستیم استفاده کنیم.
 
علی دایی در  مورد ادامه رفتارهای خشن  پیام صادقیان در بازی ها  گفت:در این هوای گرم و چنین فضایی و خوردن دو گل فشار روی بازیکنان ایجاد می‌شود. داور به راحتی به ما سخت می گیرد و اجازه اعتراض نمی دهند.چرا مثل آب خوردن تیم ما 10 نفره می‌شود؟ بازیکنان ما از تیم اخراج می شوند .

وی در مورد گلزنی برای پرسپولیس اظهار داشت:عباس زاده برای گل زدن در بازی ها تلاش می کند ولی روزبه روز بهتر می شویم.

وی ادامه داد:هنوز ابتدای فصل است. با این شیوه داوری ضربه سنگینی به تیم ما وارد می‌شود. خوب است داوری در برخورد با تیمها تجدید نظر کند.