ابن‌قاسم:
مشکلات ورزشگاه غدیر اهواز‌ ظرف سه هفته آینده برطرف می‌شود/هیات فوتبال خوزستان باید از صادقیان شکایت کند
محمدحسین ابن‌قاسم در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: جا دارد از آکادمی فوتبال فولاد خوزستان تشکر کنم چرا که در بازی مدرن بازیکنان، تاثیر گذار بوده است.
 
سرپرست باشگاه فولاد خوزستان درباره وضعیت نامناسب چمن ورزشگاه غدیر هواز گفت: مسئولان هیات مدیره استان خوزستان تمام تلاششان را می‌کنند که ظرف دو سه هفته آینده وضعیت این زمین را بهبود ببخشند تا ناظران AFC این زمین را تایید کنند.
 
وی درباره شیشه شکستن رختکن ورزشگاه توسط پیام صادقیان گفت: من در حال صحبت با جلال مرادی بودم که صدای شکستن شیشه را شنیدم به هر حال پیام صادقیان جوان است و زود از کوره در می‌رود.
 
 سرپرست باشگاه فولاد خوزستان در ادامه بیان کرد: صادقیان بازیکن قابلی است و اگر اخلاق بدش را کنار بگذارد بازیکن نمونه ایران می‌شود.
 
 ابن‌قاسم درباره شکایت از پیام صادقیان توسط باشگاه فولاد خوزستان گفت: پیام صادقیان خسارت به ورزشگاه غدیر اهواز زده است بر این اساس هیات فوتبال استان خوزستان باید از وی شکایت کند.
 
وی در پایان گفت: مشکل کارت پایان خدمت برخی از بازیکنان ما در حال برطرف شدن است.

انتهای پیام/