تبریز/
معصومه دانا پور قایقران آذربایجانشرقی به فینال مسابقات جهانی روسیه راه یافت

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ،داناپور در مرحله نیمه نهایی مسافت 500 متر و در کانوی دونفره بانوان به همراه نادیا تالانک به مصاف حریفانی از اسپانیا، هند، کره شمالی، شیلی و ماکائو رفتند که در پایان با زمان 2:10.719 دقیقه در رده دوم ایستادند و راهی فینال A شدند.

در مرحله نیمه نهایی کایاک یکنفره بانوان آرزو حکیمی با کانادا، آندورا، پرتغال، نیوزلند، صربستان، اندونزی، هلند و اوکراین همگروه بودکه در پایان با زمان 1:55.477 دقیقه ششم شد و به فینال C راه یافت. در این مسابقه نیوزلند اول، پرتغال دوم و صربستان سوم شد.

دانا پور مدت چهار سال است که بطور حرفه ایی قایقرانی می کند و در کارنامه ورزشی خود عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات آسیایی آب های آرام و نایب قهرمانی تورنمنت بین المللی کشور ترکیه را دارد

مسابقات آبهای آرام قهرمانی بزرگسالان جهان از 16 مرداد ماه در مسکو در حال برگزاری است و آرزو حکیمی، هدیه کاظمی، نادیا تالانک و معصومه داناپور به عنوان نمایندگان کشورمان در این رقابت ها حضور دارند.

انتهای پیام/ب