جباری: بدبینی به فوتبال باعث ضربه زدن به این ورزش می‌شود
رضا جباری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، گفت: کفاشیان و تاج و مسئولان فوتبال در مورد پاک و ناپاک بودن این ورزش هر دو درست صحبت می‌کنند فوتبال نکات مثبت ومنفی دارد و باید به مسائل مثبت بیشتر اهمیت دهیم وگرنه باعث بدبینی جوانان می‌شود.

جباری در ادامه تصریح کرد: در مورد مسئله پیش آمده در هیأت مدیره اطلاعاتی که دارم فقط از طریق سایت‌های خبری بدست آوردم وگرنه جریان مفصل این موضوع را نمی‌دانم.

وی در ادامه اظهار کرد: پرسپولیس نیاز به کمیته فنی ندارد و دایی با استفاده از مشاوران و در ضمن تخصصی که در زمینه مدیریتش دارد می‌تواند بدون کمیته فنی کار خود را پیش ببرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دایی و علی پروین هر کدام در زمان خاص مدیریت خوبی داشتند و استراتژی خاص خود را به کاری بردند و نمی‌توان گفت کدام یک بیشتر عمل می‌کردند.

انتهای‌پیام/