کد خبر: ۴۹۴۷۱۹۳
تاریخ: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰
محمود عباس: تشکیلات خودگردان در صدد دور نگه داشتن فلسطینیها از بحران سوریه است/ تاکید بر پیشنهاد آتشبس مصر
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در سخنانی تاکید کرد ما در صدد دور نگه داشتن فلسطینیها از بحران سوریه است.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از المیادین: "محمود عباس" شنبه شب در بیانیهای تاکید کرد: تشکیلات خودگردان در صدد دور نگه داشتن اردوگاه یرموک و فلسطینیهای مستقر در سوریه از بحران این کشور است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پایبندی فلسطین به ابتکار عمل مصر، گفت: آنچه که برای ما مهم است همانا توقف کشتار، خونریزی و تخریب در باریکه غزه است.
رئیس شکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه مصر میانجی نیست بلکه طرفی از مذاکرات است و ما به نقشآفرینی این کشور پایبندیم، افزود: هیچ ابتکار عملی به غیر از پیشنهاد مصر برای آتشبس در غزه مطرح نشده است.
"محمود عباس" همچنین اظهار داشت: سازمانهای افراطی در مقابل روند بازگشت شهروندان فلسطینی به اردوگاه یرموک مانعتراشی میکنند.
وی همچنین گفت: تلاش ما برای بازگرداندن ساکنان به اردوگاه یرموک در سوریه ادامه داشته و آنچه که در سوریه در جریان است امور داخلی این کشور است که ارتباطی به ما ندارد.
انتهای پیام//