کرمانشاه/
30 سال رکود تورمی دربازارمسکن

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛منصور طاقه‌ای با اشاره به قرار گرفتن بازار مسکن در وضعیت رکود تورمی، گفت: هم اکنون کل اقتصاد ایران در رکود تورمی قرار دارد که بازار مسکن نیز از این قائده مستثنی نیست.

وی افزود: البته بازار مسکن در ایران معمولا یک دوره رکود و رونق پنج ساله هم دارد که ما هم اکنون در دوران رکود به سر می بریم.

این کارشناس بازار مسکن افزود: تورم بازار مسکن رابطه کاملا مستقیم و معناداری با تورم کشور دارد و هرچقدر قیمت مصالح اولیه، هزینه های دستمزد، زمین و ... افزایش یابد، قیمت مسکن نیز بالا خواهد رفت.

طاقه‌ای ادامه داد: زمانی‌که قیمت ها بالا می‌رود و خارج از توان و قدرت خرید مردم می‌شود، شاهد بروز رکود خواهیم بود.

به گفته رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن کرمانشاه در این شرایط تقاضا برای خرید وجود دارد، اما توان خرید نیست و از سوی دیگر فروشنده هم نمی تواند پایین تر از قیمت کف بازار ملک خود را بفروشد.