خراسان جنوبی /
تامین آب مورد نیاز 397 خانوار عشایری خراسان جنوبی

تامین آب مورد نیاز 397 خانوار عشایری خراسان جنوبی

آب مورد نیاز 397 خانوار عشایر خراسان جنوبی و دامهایشان با اجرای 9 طرح آبرسانی تأمین شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛ مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی با بیان این مطلب گفت : این طرح ها شامل حفر ، تجهیز و لوله کشی خط انتقال آب دو چاه کشاورزی ، مرمت 3 باب قنات ، چشمه و چاه ، احداث بند خاکی و همچنین احداث 3 آبشخور دام است که در مناطق عشایری شهرستانهای سرایان ، درمیان ، خوسف و فردوس اجرا شده است .

ابراهیمی هزینه اجرای این طرح ها را یک میلیارد و 920 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: اجرای این طرحها یک سال به طول انجامیده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۴۸۰منطقه عشایری خراسان جنوبی نیازمند آبرسانی سیار است تصریح کرد: از آغاز امسال به ۷ هزار خانوار عشایری استان آبرسانی سیارشده است. 

آبرسانی به مناطق عشایری استان با ۱۵دستگاه تانکر دولتی و 4 دستگاه تانکر بخش خصوص انجام می شود.

خراسان جنوبی با دارا بودن ۱۵ هزار خانوار عشایری با جمعیت۸۰هزار نفر ،چهارمین استان عشایر نشین کشور است.