معجونی از ویتامینهای گروه B در این نوشیدنی
دکتر علی شهیدی زندی متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: ماء‌الشعیر در کشور ما به روش طبیعی تخمیر آب جو بدون الکل تهیه می‌شود که در واقع معجونی از انواع ویتامین‌های گروه B مخصوصا ویتامین B1 را می‌سازد.
 
ماء‌الشعیر به مقدار قابل توجهی ویتامین C هم بهمراه دارد ماء‌الشعیر طبیعی اندکی قند وجود دارد که برای بیماران دیابتی بسیار موثر است که البته در نوع صنعتی که امروزه در دسترس مردم است بدلیل اضافه شدن قند بطور مصنوعی و انواع اسانسها مقداری از خواص مفید آن کاسته می‌شود.
 
دکتر زندی دیگر خواص ماء‌الشعیر را بر شمرد و گفت: ماء‌الشعیر خواص مفید دیگری از جمله انرژی برای بدن، بهبود عملکرد کلیه‌های و تصویه کلیه‌ها را نیز دارا می‌باشد.
 
انتهای پیام/