تبریز/
بالا گرفتن اختلافات در شورای شهر تبریز
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، رئیس شورای شهر کلانشهر تبریز گفت: جلسه امروز شورای شهر تبریز به دلیل به حدنصاب نرسیدن اعضا برگزار نشد.

شهرام دبیری درباره تعداد حاضران در جلسه اظهار کرد: 11 نفر از اعضای شورا در جلسه امروز حاضر شدند و به مدت 40 دقیقه نیز حضور در جلسه به طول انجامید.

وی با اشاره به اینکه دستور جلسه امروز انتخاب هیئت رئیسه بود، گفت: در صورت حضور 3سه نفر دیگر از اعضا، تعداد حاضران به حدنصاب می‌رسید و جلسه امروز و به تبع انتخابات هیئت رئیسه برگزار می‌شد.

دبیری ادامه داد: شهرتی‌فر فرماندار تبریز نیز در این جلسه به منظور برگزاری انتخاب حضور داشت اما این جلسه برگزار نشد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ما مبنی بر دلیل عدم حضور اعضا تصریح کرد: شاید احتمال می‌دادند کاندیدای مورد نظرشان رای نیاورد که در جلسه حاضر نشدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: کاندیداها در همان جلسه اعلام کاندیداتوری می‌کنند و از قبل اقدامی برای اعلام کاندیداتوری صورت نمی‌گیرد.

 اعضای شورای شهر کلانشهر تبریز متشکل از 21 نفر منتخب مردم تبریز هستند.

انتهای پیام/م