میرتاج‌الدینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
نمایندگان از بخش‌های مختلف صدا و سیما بازدید می‌کنند/ دیدار با رئیس رسانه ملی بعد از تعطیلات مجلس
حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران از تقویت روابط نمایندگان با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

وی افزود: تعامل رسانه ملی با مجلس شورای اسلامی از گذشته خوب بوده و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا این روابط بیش از پیش تقویت شود.

معاون پارلمانی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: بازدید نمایندگان از بخش‌های مختلف این سازمان از جمله برنامه‌هایی است که به زودی عملیاتی خواهد شد.

وی به دیدار اخیر اعضای کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با رئیس رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در این جلسه بحث‌های خوبی صورت گرفت که اکثر نمایندگان راضی بودند.

میرتاج‌الدینی تصریح کرد: در این دیدار اعضای کمیسیون مربوطه از بخش‌های مختلف صدا و سیما بازدید کردند و کمیته‌ای نیز تشکیل شد تا مصوبات این دیدار را پیگیری کند.

معاون پارلمانی رسانه ملی خاطرنشان کرد: همچنین در آینده برخی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس همچون امنیت ملی و سیاست خارجی، فرهنگی، صنایع و معادن، آموزش، تحقیقات و فناوری و ... از بخش‌های مختلف سازمان دیدار خواهند کرد.

میرتاج‌الدینی در پایان از دیدار اعضای برخی کمیسیون‌های مجلس با رئیس رسانه ملی بعد از تعطیلات تابستانی مجلس خبر داد.
 
انتهای پیام/