تبریز/
بهره گیری از راهبردهای ترویجی راهکاری برای ارتقاء ميانگين توليد

علی  اکبر نژادرضا  در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده صحيح از منابع پايه و توانايي رقابت محصولات توليدي در داخل و خارج از کشور را باید از مهم ترين اهداف ترويج تلقّی کنیم.

وي ترویج را عاملی برای از تغییر رفتار های فنّی کشارزان دانست و تشريح کرد: ترويج با غني سازي علمي و فنّي کشاورزان موجبات تغيير رفتارهاي فني کشاورزان را فراهم مي کند.

نژادرضا ادامه داد: جلب مشارکت توليدکنندگان درحفظ و صيانت از منابع طبيعي و محيط زيست در برنامه هاي کارشناسان سازمان گنجانده شده است.

مدیر هماهنگي ترويج سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: تغيير نگرش و بينش توليدکنندگان را مي توان از مهم ترين جنبه هاي توسعه منابع انساني قلمداد نمود.

نژادرضا با اشاره  به نقش پُررنگ ترویج در آماده سازی بهره برداران تاکيد کرد: آموزش و ترويج در اين تغيير نگرش توليدکنندگان نقشي پُررنگ دارد.
 
انتهای پیام/