زنجان/
آغاز برداشت محصول گوجه فرنگي از یکهزارو 150 هكتار از مزارع زنجان

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛مديريت جهاد كشاورزي شهرستان زنجان با بيان اينكه سطح زير كشت محصول گوجه فرنگي در شهرستان زنجان 1150 هكتار مي باشد گفت: ارقام كشت شده شامل : ونسر ، یونیژن ، سوپر لونا و سایر ارقام مي باشد.

موسوی با اشاره به اينكه كليه سطوح كشت شده گوجه فرنگي مجهز به سيستم آبياري نواری مي باشد افزود :متوسط عملکرد گوجه فرنگی در شهرستان زنجان 68 تن در هکتار می باشد که باتوجه به زير كشت آن تولید گوجه فرنگی شهرستان 7 هزارو 8200 تن خواهد بود.

وی تصریح کرد : محصول توليدي براي تازه خوري به بازار مصرف و جهت صنايع غذايي به کارخانه های رب و فرآورده های داخل و خارج استان عرضه می شود

مديريت جهاد كشاورزي شهرستان زنجان خاطر نشان کرد : با توجه به قيمت متوسط گوجه فرنگی در بازار پيش بيني مي شود 430 میلیارد ريال عاید کشاورزان منطقه شود.