"زخم معده" را با این مواد غذایی درمان کنید
غلامرضا کرد افشاری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغییر عادات غذا خوردن، خوب جویدن غذا و آهسته خوردن غذا، بسیار در کنترل زخم معده موثر است، همچنین بیماران مبتلا به زخم معده و اثنی‌عشر باید از مصرف غذاهای سنگین پرچرب و دیر هضم اجتناب کنند.

کرد افشاری در ادامه گفت: مصرف آش جو، فرنی، شیر برنج برای این دسته از بیماران مفید است. همچنین مصرف گوشت پرندگان و برنج توصیه می‌شود و از میوه‌ها به، گلابی، سیب و موز مفید است، عسل خاصیت بسیار معجزه آسایی در تقویت معده دارد.

وی در ادامه گفت: شربت خاک‌ ‌شیر، شربت سکنجبین، شربت لیمو، آب سیب، آب به، آب گلابی و شربت انار از نوشیدنی‌های مفید و تقویت کننده معده برای افرادی است که مشکلات گوارشی دارند.


انتهای پیام/