تل آویو خواستار همکاری سرویس‌های جاسوسی بر ضد داعش شد
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، موشه یعلون اظهار داشت : " برای متوقف ساختن و شکست داعش، بعد از حوادث یازدهم سپتامبر آموختیم  همکاری سرویس های اطلاعاتی کشورهای جهان آزاد، تبادل تجربیات و همکاری عملی در برخی زمینه ها ضروری است.

"آموس یادلین" رئیس سابق اطلاعات نظامی و مدیر کنونی موسسه مطالعات امنیت ملی دانشگاه تل آویو به رادیو اسرائیل درباره همکاری بین‌المللی بر ضد داعش گفت: اسرائیل اطلاعات خود را با متحدانش در میان می‌گذارد.

این ژنرال ذخیره اسرائیلی تاکید کرد: "اطلاعاتی که ما درباره خاورمیانه در مقابل یک رشته موضوعات شامل ایران و حزب الله و سوریه جمع آوری می‌کنیم بسیار با کیفیت هستند و ما آن ها را به متحدانمان در میان می گذاریم." 

اسرائیل چهارشنبه شب داعش و گردان های عبدالله عزام را در فهرست سازمان هایی که به زعم اسرائیل " غیر قانونی " هستند قرار داد.




انتهای پیام./