معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش سهم گوشت بوقلمون در پروتئین مصرفی، ضریب سلامت جامعه را در پی خواهد داشت.
غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: 1944 تن گوشت از بوقلمون بومی و همینطور 140 تن گوشت از بوقلمون صنعتی در استان استحصال می شود.
وی تشریح کرد: سالانه 2084 تن گوشت بوقلمون در استان تولید می شود.
عبداللّهی ضمن بازگو نمودن اهداف مهم پرورش بوقلمون ادامه داد: مهم ترین هدف از پرورش بوقلمون را می توانیم دستیابی هر گله به وزن مطلوب و مورد نظر با حفظ ویژگی های کیفی آن قلمداد نماییم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پرورش بوقلمون از جمله فعاليتهايي است كه تجربه، آگاهي و دانش بالايي را طلب مي كند و فعاليت در اين زمينه براي افراد آگاه و با تجربه به طور قطع سودآور خواهد بود.
عبداللّهی تاکید کرد: وقت آن رسیده است که پرورش بوقلمون حالت صنعتی به خود بگیرد، زیرا راندمان و بازده اقتصادی بیشتری نسبت به پرورش سنتی و روستایی داشته و می تواند سهم بالاتری را در تامین پروتئین انسانی مورد نیاز استان داشته باشد.
انتهای پیام/ش