فراسو و علل باروری در زنان
به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «فراسو» کاری گروه سلامت جسم و پيشگيری این شبکه رادیویی هر روز  به يكی از حوزه های سلامت جسم و سبك زندگی اختصاص دارد که روز سه شنبه با حضور دکتر صالح پور، متخصص زنان، زایمان و نازایی با موضوع «علل باروری در زنان» تقديم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

در اين برنامه هر روز از يكي از پزشكان متخصص در زمينه های پزشكی دعوت می شود تا در كنار كارشناس مجری برنامه به سوالات و پيامك های شنوندگان  پاسخ دهند و راهكارهای مناسب  را ارائه میدهند. برنامه 30 دقيقه ای «فراسو» شنبه تا پنچشنبه از ساعت 8:30  از  راديو سلامت پخش می شود.

پخش «مجله پزشكی» با موضوع  دردهای مزمن 

همچنین برنامه «مجله پزشكی» گروه سلامت جسم و پیشگیری رادیو سلامت نیز از ساعت 15:05 الی 16:00 درباره علل دردهای مزمن صحبت می‌كند.

گفتنی است، به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و آگاهی از راه‌های پیشگیری از بیماری‌ها، این برنامه هر روز به یكی از موضوع‌های حوزه سلامت اختصاص دارد .

انتهای پیام/