عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد
ضرورت سنجش میزان سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی/ وزارت بهداشت و سازمان استاندارد نظارت‌ها را افزایش دهند
علی کائیدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  اظهار داشت: بر اساس تحقیقات علمی ثابت شده است که بسیاری از بیماری‌های گوارشی و سرطان‌ها در ارتباط مستقیم با تغذیه‌اند، لذا استفاده از سموم شیمیایی بیش از حد مجاز نه تنها تهدیدی برای سلامت جامعه بلکه عامل تشدید کننده مشکلات گوارشی نیز به حساب می‌آید. 

وی گفت: مسئولین، ناظر بر میزان استفاده از کود‌های شیمیایی و مواد دفع آفات گیاهی اداره استاندارد و وزارت بهداشت و درمان هستند که باید برای حفظ سلامت جامعه نظارت‌های خود را در این زمینه افزایش دهند. 

وی با بیان اینکه بسیاری از بیماری‌هایی که اکنون وجود دارد در گذشته نبوده‌اند، خاطرنشان کرد: افراد جامعه میوه و سبزی را برای حفظ سلامت خود مصرف می‌کنند و نباید در این خصوص سهل‌انگاری دیده شود. 

وی تصریح کرد: استفاده از سموم کشاورزی به حدی بالاست که مزه اصلی میوه‌ها را نیز تحت الشعاع قرار داده است و باید اداره استاندارد ضمن نظارت دقیق با متخلفانی که سلامت جامعه را فرصتی برای جذب درآمد خود ساخته‌اند، برخورد کنند. 

وی ادامه داد: قانون مجلس بر استاندارد‌سازی مواد غذایی، سبزیجات و میوه‌ها تاثیر دارد و با مواد تخلف در این زمینه قاطعانه برخورد شود. 



انتهای پیام/