دنیانور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد
رایزنی با بانک مرکزی برای بخشودگی معوقات بانکی/ طرح ریز کردن مطالبات در مجلس
احمد دنیانور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در خصوص رایزنی انجمن فولاد با بانک مرکزی برای معوقات بانکی واحدهای تولیدی، اظهار داشت: هم اکنون تنها راه برای حمایت از تولید بخشودگی کل جرائم تولیدکنندگان به خصوص صنایعی مهمی همچون صنعت فولاد است.
 
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد افزود: همچنین باید مطالبات از واحدها را "ریز" نمایند تا مسیر تولید در کشور هموار شود.
 
وی تصریح کرد: در این راستا با بانک مرکزی جهت بخشیده شدن معوقات بانکی واحدهای فولادی و به روز شدن تسهیلات رایزنی‌هایی صورت گرفته است.
 
به گفته وی هم اکنون بانک مرکزی این طرح را دریافت کرده و درحال بررسی آن است.
 
دنیانور ادامه داد: همچنین طرحی در مجلس شورای اسلامی با محوریت بخشیده شدن کل جرائم و ریز کردن تمام دریافتی‌ها به مدت سه سال وجود دارد.
 
وی افزود: البته این دو طرح هردو به عنوان یک پیشنهاد مطرح و هنوز منتج به نتیجه نشده است.
 
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد اظهار داشت: از آنجایی که هم مجلس و هم دولت به حساسیت این موضوع واقف هستند امیدواریم این رایزنی‌ها با نتیجه خوبی همراه باشد.
 
انتهای پیام/