کرمانشاه/
چه عواملی خطر کم خونی را افزایش می دهند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛نظری متخصص بیماریهای داخلی علایم و نشانه های ابتلا به کم خونی را بسته به دلیل کم خونی، نوع کم خونی و بیماری های مرتبط به کم خونی متفاوت دانست و گفت: این علایم به صورت خشکی و احساس فرسودگی، بی قراری و ناراحتی، تپش قلب و پوست رنگ پریده ظاهر میشود

نظری رژیم غذایی فاقد ویتامین های مورد نیاز ،اختلالات روده ای، قاعدگی ،بارداری، بیماری های مزمن  را از عواملی دانست که خطر کم خونی را افزایش می‌دهد

وی  گفت  بیمارانی که کم خونی آنها به دلیل رژیم غذایی ناسالم آنهاست و رژیم غذایی آنها فاقد آهن است و یا کم آهن می‌باشد، باید اقدام به گنجاندن غذاهای حاوی آهن همچون سبزیجات سبز تیره برگدار،کنگر فرنگی،زردآلو، لوبیا، عدس، نخود،، گوشت، آجیل، آلو بخارادر رژیم غذایی‌شان نمایند.

انتهاي‌پيام/ز