عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
سلامت محصولات سوسیس و کالباس باید بررسی شود/به دنبال بازدید سر‌زده از مراکز تولید این محصولات هستیم
احمد آریایی نژاد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: دو محصول سوسیس و کالباس از پس مانده‌های گوشت و مرغ و در شرایط نگهداری نامناسب تهیه می‌شوند و حتی به جرات می‌توان گفت: انواع استاندارد آنها هم گزینه خوبی برای استفاده در سبد غذایی جامعه نیستند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه انواع تقلبی و نامناسب این دو محصول هم بسیار هستند و مواد افزودنی به این دو محصول نیز از سوی مجامع بهداشتی تایید شده نیستند در ‌تلاشیم در اولین جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس که امروز برگزار می‌شود به بررسی طرح بازدید سرزده‌ از کارخانجات سوسیس و کالباس بپردازیم.

انتهای پیام/