سیاسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
قصد ندارم مدیرعامل پرسپولیس شوم/ درخشان مربی منضبطی است
محمدرضا سیاسی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: وضعیت تیم پرسپولیس رو به راه است و من قصد ندارم که مدیرعامل پرسپولیس شوم.

رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره اختلاف هیأت مدیره بر انتخاب منتقمی به عنوان مدیرعامل بیان داشت: من متوجه چنین اختلافی نشده‌ام، برخی از اعضای هیأت مدیره صحبت‌‌هایشان را در رسانه‌ها مطرح می‌کنند و با ما در میان نمی‌‌گذارند.

وی درباره اینکه گفته می‌‌شود منتقمی نمی‌تواند مشکلات مالی پرسپولیس را برطرف کند، گفت: ما در پرسپولیس مشکلات مالی نداریم و منتقمی به عنوان سرپرست به خوبی تیم را اداره می‌کند، همچنین هیأت مدیره به منتقمی کمک می‌کند.

سیاسی ادامه داد: به هر حال تیم پرسپولیس بعد از تحولات صورت گرفته بدون حاشیه و سر و صدا فعالیتش را ادامه می‌دهد. یکسری از افراد هستند که آرامش تیم پرسپولیس مثل این است که خار در چشمشان فرو رفته است.

رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد عدم حضور درخشان در تمرینات روز گذشته تیم تصریح کرد: این موضوع را تکذیب می‌کنم تمرینات تیم روز گذشته زیر نظر مربی بدنساز انجام شد و درخشان هم در داخل دفتر ورزشگاه آنالیز تیم را انجام می‌داد.

وی در ادامه اظهار داشت: درخشان یک سرمربی منضبط است که به موقع در تمرینات حاضر می‌شود.

سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش اعضای هیأت مدیره غیرقانونی است و وزیر ورزش و جوانان، رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس است و وزیر در مورد حضور یک عضو جدید در هیأت مدیره تصمیم می‌گیرد.

انتهای پیام/