خواجه‌‌وند: طی مذاکرات آینده نام مدیرعامل را اعلام خواهیم کرد
خواجه‌وند در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اعضای هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در حال حاضر هیچ گزینه‌ای را برای مدیرعاملی در تیم پرسپولیس در نظر ندارند و تا به اینجا نیز با شخصی وارد مذاکره نشده‌اند و هر گونه خبر در این خصوص را تکذیب می‌کنبم.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس در ادامه  بیان کرد: همچنین در باشگاه پرسپولیس درباره مدیرعاملی عابدینی نیز صحبتی نشده و جلسه‌ای نیز برای  این انتخاب برگزار نشده است.

وی خاطرنشان کرد: منتقمی نیز به عنوان سرپرست تیم باشگاه پرسپولیس در حال حاضر به امور این باشگاه رسیدگی می‌کند و در آخر طی جلساتی که رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تنظیم خواهد کرد اعضای هیات مدیره، مدیرعامل را انتخاب می‌کنند و در این انتخاب رئیس هیات مدیره مانند سایر اعضا حق دادن یک رای را خواهد داشت.

انتهای پیام/