مدال آوران تیرانداز فردا به ایران می‌آیند
به گزارش  گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ مدال آوران تیم ملی تیراندازی بانوان کشورمان متشکل از نجمه خدمتی، نرجس امامقلی نژاد و الهه احمدی، که در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون اولین مدال‌های کاروان ورزشی ایران را کسب کرده و روحیه مضاعفی به کاروان ورزشی ایران دادند، صبح فردا (سه شنبه) ساعت ۹:۵۵ دقیقه وارد فرودگاه امام خمینی (ره) می‌شوند.

همچنین دینا فرزادخواه، مه لقا جام بزرگ، ساسان شهسواری، مهدی جعفری پویا، حسین باقری، پوریا نوروزیان، امیر چاوشی و سیاوش خوشنویس به همراه مربیان و سرپرستان تیم تفنگ و تراپ دوتایی دیگر اعضای تیم ملی کشورمان را تشکیل می دهند که فردا به میهن باز می‌گردند.

گفتنی است در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون و در رشته تفنگ بادی ۱۰ متر بانوان، نجمه خدمتی توانست با اقتدار مدال طلا را از آن خود کرده و اولین مدال کاروان ورزش ایران را در این مسابقات کسب کند و شروعی برای افتخار آفرینی دیگر ورزشکاران ایران باشد.

نرجس امامقلی نژاد نیز در همین رشته به مدال نقره رسید و الهه احمدی به همراه دو مدال آور بانوان در تیم ملی تفنگ ایران توانستند به مدال نقره تیمی این رشته دست پیدا کنند.

انتهای پیام/