مواد نگه دارنده در غذا‌ها "میگرن" را تشدید می‌کند
محمد رضا معتمد، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در بین انواع سردرد‌ها، بیشتر سردردهای میگرنی با مصرف برخی از مواد غذایی تشدید می‌شود. 
مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند همچنین استفاده از فست فود‌ها سردرد‌های میگرنی را شدید‌تر می‌کند. 

این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: مصرف سوسیس و کالباس توسط افراد مبتلا به سردردهای میگرنی میزان سردرد آن‌ها را شدت می‌بخشد زیرا نیترات موجود در این مواد غذایی در افزایش شدت سردردهای میگرنی مؤثر است. 

معتمدی بیان کرد: افراد مبتلا به سردردهای میگرنی مواد نگه دارنده، پنیرهای مانده یا مواد غذایی که این نوع سردرد را شدت می‌بخشد، استفاده ننمایند. 





انتهای پیام/