عضو فراکسیون حزب الله در مجلس لبنان تاکید کرد ارتش این کشور باید به تجهیزات و سلاح های لازم مجهز شودو در برابر محدودیت ها و فشارهای بعضی کشورها به ویژه آمریکا بر بیروت درباره تجهیز ارتش لبنان تسلیم نشود.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، عضو فراکسیون حزب الله در مجلس لبنان تاکید کرد ارتش این کشور باید به تجهیزات و سلاح های لازم مجهز شود.
"نواف الموسوی" از حکومت لبنان خواست در برابر محدودیت ها و فشارهای بعضی کشورها به ویژه آمریکا بر بیروت درباره تجهیز ارتش لبنان تسلیم نشود.
الموسوی گفت: حمایت سیاسی از ارتش لبنان ضروری است. نباید محدودیت های سیاسی را به ارتش تحمیل کرد. ما باید به طور جدی برای تجهیز ارتش لبنان تلاش کنیم تا سلاح ها و تجهیزات مورد نیاز آن از محلی که بخواهیم، تامین شود.
انتهای پیام/