این نوع نان قند خونتان را به تدریج بالا می‌برد
مسعود کیمیا‌گر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف نان و برنج پایه تمام رژیم‌های غذایی در ایران محسوب می‌شود حتی کسانیکه به دیابت مبتلا نیستند نیز از این مواد غذایی استفاده می‌کنند. 

وی افزود: مصرف نان و برنج در ابتلای فرد به دیابت تاثیری نمی‌گذارد بلکه مقدار دریافت آن سبب چاقی می‌شود غیر از زمینه ارثی بیماری دیابت چاقی سبب می‌شود که فرد به این بیماری مبتلا شود. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: با محاسبه کالری افراد می‌توان مقدار مصرف برنج و نان را برای افراد مختلف بیان کرد، ممکن است شخصی به مصرف ۱۰۰ گرم این ماده غذایی نیاز داشته باشد و نیاز دیگری به نان ۱۵۰ گرم محاسبه شود. 

کیمیا‌گر اظهار داشت: بهترین نوع نان نان‌های سبوس‌دار هستند، جذب تدریجی این نوع نان در بدن سبب می‌شود قند خون فرد به تدریج افزایش یابد. 

وی عنوان کرد: نان سفید آن نوع نانی است که سبب بروز دیابت در افراد مختلف می‌شود. 



انتهای پیام/