سد کرج جان جوان 24 ساله را گرفت
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران'داود رجبی' روز دو شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این فرد هنگام شنا بر اثر بی احتیاطی جان خود را از دست داد و با اعلام توسط مردم به تلفن 112 جمعیت هلال احمر امدادگران این استان به محل حادثه شتافتند.

 

وی افزود: متأسفانه برخی هموطنان پیش از شنا در رودخانه ها و آب های پشت سد کرج به تابلوهای اخباری و اخطاری از سوی منابع ذیربط توجهی نمی کنند.

 

رجبی بر ضرورت افزایش تعداد نیروهای حفاظتی و راهنما از سوی نهادهای مسؤول در اطرف این سدها تأکید کرد و گفت: می بایست بر تعداد نیروهای حفاظتی و راهنما نیز افزوده شود و حتی باید از شنا کردن برخی افراد که به هشدار تابلوهای نصب شده بی توجهند، جلوگیری به عمل آید.

 

وی یادآور شد: درسال جاری این ششمین نفر است که براثر غرق شدن در سدها و رودخانه های البرز جان خود را از دست می دهد.