در جریان معاملات آخرین روز هفته؛
دماسنج بازار سرمایه بر عدد 71 هزار واحد ثابت شد
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در جریان معاملات امروز درحالی شاخص رشد 65 واحدی را تجربه کرد که روز گذشته با کاهش 100 واحدی روبرو بود و امروز شاخص باز هم روی کانال 71 هزار واحدی درجا زد.

بر اساس این گزارش صنایع آذرآب امروز با رشد 3.51 واحدی روبرو شد و کمباین سازی در حالی امروز رشد 2.5 واحدی را تجربه می‌کند که روز گذشته عامل اصلی سقوط شاخص کل به حساب می‌آمد.

همچنین بانک صادرات ایران و ایران خودرو جزو گروه‌هایی بودند که در معاملات امروز بی‌تاثیر بودند.

علاوه بر این سرمایه گذاری خوارزمی س نفت و گاز پتروشیمی تامین و زامیاد به ترتیب با کاهش 1، 0.31 و 0.07 را تجربه کردند.

شایان ذکر است امروز کلیه شاخص ها به جز شاخص بازار دوم که با کاهش 113 واحدی روبرو بوده مابقی شاخص‌ها روند مثبتی را به خود گرفتند به طوری که شاخص صنعت با رشد 46 واحدی شاخص 50 شرکت فعال‌تر با رشد 2 واحدی شاخص آزاد و شناور با رشد 85 واحدی،‌شاخص 30 شرکت بزرگ با رشد 2 واحدی و شاخص بازار اول با رشد 82 واحدی روبروشدند.

گفتنی است در معاملات امروز تالار حافظ بازگشایی نماد معاملاتی (شپاکساح)و (دپارس) ، توقف نماد معاملاتی (شلعاب) و (کهمدا)،‌(دسبحا) (فولاد)، و( تجارت فولاد)،( ح،کجاد)‌انجام شد.

انتهای پیام/