زنجان؛
مبارزه با انشعابات غیر مجازاز مهمترین اقدامات شرکت آبفای استان

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛ مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان با اشاره به اقدامات مفید و موثر نیروی انتظامی در این حوزه گفت : نیروی انتظامی تعامل و همراهی خوب و اثربخشی با این شرکت داشته و امیدواریم در آینده نیز این تعامل به نحو احسن ادامه داشته باشد .

جزءقاسمی به وضعیت بحران آب و تنش آبی اشاره کرد و افزود : برای عبور از این بحران صرفه جویی در مصرف آب و مبارزه با انشعابات غیر مجاز البته با مساعدت و همراهی نیروی انتظامی مبارزه با انشعابات غیر مجاز این شرکت خواهد بود .

فرمانده انتظامی استان هم در این دیدار گفت : برای مبارزه با انشعاب غیرمجاز و قطع آن با همکاران شرکت آبفای همکاری و مساعدت جدی صورت خواهد گرفت .

صالحی خاطر نشان کرد: برای مساعدت بیشتر با شرکت آبفای تا پایان سالجاری در تمام مراکز نظامی کنتور نصب خواهیم کرد.


انتهای پیام/ش