مشهد؛
ابراز خرسندی سرمربی استقلال از بازی تیمش در برابر پدیده

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، امیر قلعه نویی در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل پدیده خراسان در جمع خبرنگاران افزود: ما در بازی با فولاد خوب نبودیم اما اینجا بازی خوبی کردیم و توانستیم پدیده را تا حدی هم کنترل کنیم و فکر می‌کنم توانایی پیروزی در این دیدار را هم داشتیم.

قلعه نویی با اشاره به نوع بازی تیم پدیده در نیمه دوم بازی گفت: مشخص بود با آغاز نیمه دوم پدیده حملات زیادی را تدارک ببیند ، آن‌ها تیم قدرتی بودند اما نکته ناراحت کننده این است که همه تیم‌ها جلوی تیم ما با انرژی ظاهر می‌شوند و چند کارت زرد هم می‌گیرند اما در دیگر دیدارها بی‌انگیزه کار می‌کنند .

سرمربی تیم پدیده نیز در ادامه این نشست خبری گفت : با وجود اتفاقاتی که در ابتدای بازی افتاد و گلی که دریافت کردیم بازیکنانم توانستند رفته رفته به بازی برگردند و استقلال را تحت فشار قرار دهند.

علیرضا مرزبان با بیان اینکه آرزو داشتیم که به هواداران 3 امتیاز خوب هدیه دهیم افزود : هیچ موقع نگفتم که برای نباختن وارد زمین می‌شویم ، همیشه اعتقاد دارم که باید بازی تیمم کیفیت بالایی داشته باشد ، در طول لیگ به غیر از یک بازی در همه بازی ها باید برنده از بازی خارج می‌شدیم ، تنها در بازی با سایپا بود که بازی ما اصلا از کیفیت خوبی برخودار نبودیم و استحقاق باخت را داشتیم.

انتهاي پيام/ز