کرمان ؛
آیت الله مهدوی کنی عالمی وارسته بود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان،حجت‌الاسلام محمد صباحی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمان ضمن تسلیت درگذشتعالم ربانی آیت‌الله‌ مهدوی‌کنی افزود : آیت الله مهدوی کنی در عرصه ی دین دارای فهم ،ترویج و اجرا به امور معنوی داشت.

وی افزود :یکی از وظایفی که امروزه بر عهده ی حوزه های علمیه است پرورش علمای باتقوا یی همچون آیت الله مهدوی کنی است.

حجت الاسلام صباحی گفت :عالم باید با تقوا باشد وعدالتی همراه با عصمت ایجاد کند.

خطیب جمعه کرمان خاطر نشان کرد: آیت‌الله مهدوی‌کنی به معنای واقعی کلمه عادل و با تقوا بود.

امام جمعه موقت کرمان همچنین با اشاره به فرا رسیدن ماه محروم و ایام عزاداری امام حسین (ع) خاطرنشان کرد : احیای عاشورای حسینی، زنده کردن مذهب وحفظ انقلاب اسلامی است.

خطیب جمعه کرمان با تأکید بر اقامه نماز اول وقت در عزاداری‌های حسینی، افزود : یکی از پیام‌های قیام امام حسین (ع) اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر بود

وی تصریح کرد: امر به معروف نیز دارای آداب و احکامی است که باید با آنها آشنا بود و با خوش رویی آن را انجام داد.

انتهاي پيام/ش/ن