پیگرینی: آگوئرو‌ هنوز تمام توانش را نشان نداده/جوهارت با سیتی تمدید می‌کند
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از اسکای اسپرت، سرجیو آگوئرو‌ در 5 بازی این فصل خود برای منچستر‌ سیتی8 گل به ثمر رسانده است و در دیدار اخیر مقابل تاتنهام هم زننده هر 4 گل بازی بوده مانوئل‌ پیگیرینی سرمربی سیتی معتقد است آگوئرو‌ هنوز تمام استعداد و توانایی خود را به نمایش نگذاشته و برای بهتر شدن فرصت دارد.
 
پیگیرینی گفت: در فصل 20011-2012 که منچسترسیتی‌ عنوان قهرمانی لیگ برتر را کسب کرد، آگوئرو‌ تاثیر گذار ترین بازیکن ما بود او هنوز هم بازیکن مهم و تاثیر گذار برای تیم است اما مصدومیت ماههای پایانی فصل گذشته تا حدودی آگوئرو را از برنامه‌ها عقب انداخت آگوئرو‌ در صورتیکه به اوج آمادگی خود برسد از رونالدو و مسی هم بهتر خواهد بود.
 
**جوهارت در سیتی می‌ماند
 
 پیگرینی همچنین در ادامه نسبت به تمدید قرار داد جوهارت دروازه‌بان ملی‌پوش این تیم ابراز امیدواری گرد و گفت: ما مذاکرات در مورد تمدید قرار داد جوهارت را آغاز کرده‌ایم در زمان مناسب به نتیجه قطعی و مناسبی در این باره دست خواهیم یافت احساس می‌کنم جوهارت هم  مایل به ماندن در سیتی است و ما هم از حضور وی استقبال می‌کنیم.
 
 جوهارت در رقابت‌های این فصل لیگ برتر جزیزه به دو کلین شیت‌ دست یافت فقط 19 ماه از مدت قرار داد‌هارت با منچستر‌ سیتی باقیمانده و او نیز به دنبال روشن کردن برنامه آینده خود است.

انتهای پیام/