تبریز؛
مصرف قارچ خوراکی و برطرف شدن نیاز بدن به ویتامین ث

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: قارچ‌های خوراکی، ‌بخصوص قارچ تازه حاوی مقادیر فراوان پروتئین مورد نیاز بدن است که از این نظر میزان پروتئین آن حدود دو برابر پروتئین اغلب سبزی‌ها و سایر حبوبات است.

وی تصریح کرد: وجود کربوهیدرات و آهن در قارچ عاملی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن است.

 نقشی ادامه داد: تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن بازگو نمودن میزان آب موجود در قارچ یادآور شد: قارچ مثل سایر سبزیجات دارای حدود 90 درصد آب است و کالری ایجاد شده توسط آن پایین است.

وی افزود: مصرف قارچ خوراکی را در کاهش کلسترول خون و بهبود گردش خون در بدن مفید عنوان نموده اند.

 نقشی مصرف قارچ را عاملی برای تقویت استخوان های بدن دانست و تاکید کرد: قارچ باعث تقویت استخوانها شده و مصرف آن را برای برطرف شدن خستگی موثر می دانند.

انتهای پیام/ا