تبریز؛
مدیریتی جهادی و تولید سالانه 3000تن ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی
محمد صمدزاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید 4800 تن ماهی در استان دور از انتظار نخواهد بود.

 وی تصریح کرد: با امکانپذیر شدن این مقدار تولید 12 درصد افزایش تولید با مدیریت جهادی تحقّق می یابد.

صمدزاده ادامه داد: تولید 1800 تن از ماهیان گرمابی نیز در استان برآورد شده است.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی  با معرفی شهرستان توانمند استان در تولید گوشت ماهی یادآور شد: مراغه، میانه، مرند، سراب، جلفا و هریس را باید به عنوان شهرستان های برتر استان در تولید ماهی بشناسیم.

وی اظهار داشت: کپور، آمور، بیگ هِد و فیتوفاگ از جمله ماهیان گرمابی استان قلمداد می شوند.

صمدزاده پرورش ماهی را در افزایش بهره وری منابع آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: افزایش بهره وری منابع آبی و تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی زا می توانیم از مزایای پرورش ماهی قلمداد نماییم.
انتهای پیام/ز