شیخ نبیل قاووق: درگیری‌ها در شرق لبنان امتداد درگیری‌های موصل و الرقه است
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از شبکه المنار:  "شیخ نبیل قاووق" روز پنج‌شنبه در سخنانی با اشاره به اینکه آنچه که امروز از تهدیدات و تجاوز شاهد آن هستیم، بر معادله ارتش، ملت و مقاومت که ضرورتی استراتژیک برای حمایت از لبنان در برابر خطرات آتی است که از شهرهای موصل و الرقه به این کشور کشیده می‌شود ، تاکید دارد، افزود: کسانی‌که در مرزهای شرقی لبنان در حال جنگ هستند، امتداد تکفیر در الرقه و موصل محسوب می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه پروژه داعش این است که منطقه ما امارتی تکفیری شده و لبنان بخشی از این امارت باشد، افزود: این موضوع چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد.

رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان اضافه کرد: سلسله تجاوزها و حملات به لبنان در راستای تصمیم داعش و النصره بر ضد این کشور است.

"شیخ نبیل قاووق" گفت: اگر دشمنان لبنان بر علیه ما به توافق رسیدند چرا ما به عنوان مردم لبنان برای مقابله با خطر مشترک متحد نشویم.

انتهای پیام//