رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی:
استانداردهای تهیه خمیر مرغ رعایت نمی‌شود
مجید حاجی فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: خمیر مرغ می‌تواند یک محصول غذایی بسیار خوب و با صرفه برای جامعه‌ای باشد که در آن از گوشت نمی‌توانند استفاده نمایند.

وی افزود: خمیر مرغ استانداردهایی دارد که به هر طریقی نمی‌توان از آن استفاده کرد. لاشه مرغ را که قابلیت استفاده دارد به صورت خمیر بیرون می‌آید. در واقع خمیر مرغ، خمیر خالص گوشت است، مسئله مهم در خمیر مرغ، نظارت کامل در زمینه تهیه آن است.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی اظهار داشت: در بعضی جاها خمیر مرغ به صورت استاندارد تهیه نمی‌شود، هرجا کنترل‌کننده‌ای بر روی این محصول وجود داشته باشد خروجی آن خمیر مرغ سالم است.



انتهای پیام/