به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛ در بين
فرآوردههاي لبني، شير اهميت زيادي در رژيم غذايي انسان دارد شير به دليل ارزش غذايي
بالا و تأمين نيازهاي اساسي بدن، هضم آسان، قيمت مناسب آن در مقايسه با ديگر كالاها،
تنوع دامنه فرآوردههاي آن،كه خود به نحوي در تأمين نيازهاي غذايي افراد داراي نقش
برجستهاي می باشد در تمام دورههاي زندگي انسان از سنين نوزادي تا زمان كهولت و پيري،
كاربرد مصرفي عام دارد. با مصرف روزانه یك لیوان شیر( یك چهارم لیتر)،تقریباً ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد كلسیم، ۲۰ درصد ویتامین D، ۲۵ درصد ویتامین ۲ B و ۴۰ درصد ویتامین ۱۲B مورد نیاز بدن افراد بالغ تأمین می شود.
شیر به تنهایی میتواند یك غذای كامل به حساب آید شیر سرشار از انرژی، كربوهیدرات، پروتئین، چربی، ویتامین و مواد معدنی است كه مصرف آن برای رشد، افزایش قدرت و داشتن بدنی سالم در تمامی سنین ضروری است.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: تولید شیر طی امسال در استان بیش از 187 هزار تن می باشد که به روشهای صنعتی ، نیمه صنعتی و سنتی تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
رستمخانی افزود :از این مقدار تولید 97 هزارتن ( 52 درصد ) در داخل استان مصرف و بقیه به خارج از استان ارسال می شود.
انتهای پیام/ش