سیمئونه: با حضور گریزمن تیم بهتر بازی کرد
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، تیم فوتبال اتلتیکومادرید در رقابت‌های جام حذفی اسپانیا به مصاف تیم هوسپیتالت رفت و موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر این تیم را شکست دهد.

اتلتیکو در نیمه اول نتوانست گلی به ثمر برساند. بنابراین سیمئونه در نیمه دوم گریزمن را به زمین آورد و معتقد است حضور او باعث شد تیمش بهتر بازی کند.

وی در این خصوص گفت: در نیمه اول بد نبودیم ولی در نیمه دوم خیلی بهتر بازی کردیم. در نیمه اول حریف تمام فضاها را بسته بود و ما نمی توانستیم نزدیک دروازه آنها شویم. در نیمه دوم با آمدن گریزمن به زمین روند بازی بهتر شد و در نهایت پیروز میدان شدیم.

سیمئونه در ادامه افزود: به ما گفتند که خیلی در خصوص آشوب ها و درگیری های روز یکشنبه صحبت نکنیم. تنها چیزی که ما می خواهیم صلح و آرامش در ورزشگاه است.

انتهای پیام/