به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از خبر نو، رازقی هم میگوید که
سوء تغذیه با پیشرفت «سارکوپنه» به عنوان سندروم اصلی سالمندی، باعث کاهش
سطح ایمنی و افزایش بروز بدخیمیها میشود. راهکار او برای حل این مشکل
ارزیابی تغذیه است که به کاهش اثرات منفی سوء تغذیه کمک میکند: «ترکیبی از
دادههای تنسنجی، شاخصهای بیوشیمیایی و یافتههای بالینی از جمله
شاخصههایی است که میتواند به ارزیابی وضع تغذیه کمک کند.»
به گفته او سوء تغذیه با افزایش مراجعه به پزشک و مراکز درمانی، تشدید علایم بیماریهای موجود، افزایش مدت بستری و همچنین افزایش احتمال ابتلا به عفونت همراه است و بر بار مالی تحمیل شده به فرد سالمند و سیستم بهداشتی نیز میافزاید.
تغییرات فیزیولوژیک فرد سالمند را در معرض سوء تغذیه پروتئین و کمبود مواد
مغذی از قبیل اسیدهای چرب طولانی زنجیره مانند امگا3، ویتامین D، منیزیم،
کلسیم، فولیک اسید، B12، سلنیوم، روی و کروم قرار میدهد که باید توجه
ویژهای به دریافت آن شود.