عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
نفوذ برخی دانشگاه‌ها تعادل بودجه را برهم زده است/ سرانه دانشجویی به طور واقعی در بودجه اجرا نمی‌شود
زهره طبیب زاده، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: از سال‌ها پیش مقرر شده بود بودجه دانشگاه‌ها بر اساس شاخص‌هایی از جمله سرانه دانشجویی، میزان فضای دانشگاه، تجهیزات و امکانات آموزشی و آزمایشگاهی و سایر مواردی که درتعیین بودجه دانشگاه‌ها مؤثر بود، محقق شود اما متأسفانه هر ساله هنگام تخصیص بودجه شاخص‌ها در نظر گرفته نمی‌شوند.

وی گفت: علت این موضوع هم لابی برخی دانشگاه‌ها در دریافت بودجه است که موجب می شود توازن بودجه‌ای ایجاد شود و آنچه بر روی کاغذ تهیه می‌شود هرگز اجرایی نشود.

وی تصریح کرد: امسال هم همانند سال‌های قبل بودجه به نفع دانشگاه‌ها بزرگ رقم خورده است و نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و کمیته دانشگاه‌ها در تلاش‌اند طوری بودجه را اصلاح نمایند که تا حدی عدالت بیشتری برای دانشگاه‌های مناطق محروم ایجاد گردد.


انتهای پیام/