ماموران پلیس نیشابور خراسان رضوی سه بدل انداز ماهر را دستگیر کردند.

سرهنگ سید حسن حسینی فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در گفتگو با
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی شکایتهای متعدد سالمندان در خصوص کلاهبرداری و بدل اندازی سه مرد، بررسی موضوع در دستور کار ماموران دایره تجسس پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور افزود: ماموران با استفاده از بانک اطلاعاتی سارقان و رصد اطلاعاتی و در پی رد زنیهای گسترده و استقرار اکیپهای گشتی مشخصات ظاهری متهمان را شناسایی و از شیوه و نحوه جرمشان مطلع شدند.
وی تصریح کرد: در رد زنیهای پلیس ماموران گشت به مردی که در اطراف بانک به صورت مشکوک رفت و آمد میکرد مظنون شدند و در اقدامی ضربتی در حین فرار، متهم وی را دستگیر کرده و برای تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی انتقال دادند.
سرهنگ حسینی ادامه داد: در بازرسی از متهم دو ساعت به رنگ طلایی کشف شد و در تحقیقات فنی و پلیسی مشخص شد وی ساعتی با جنس طلا را نشان میداده و ساعت بدل را به خریدار تحویل میداده است.
وی در ادامه بیان کرد: متهم در اعترافی صریح به چهار فقره سرقت با هم دستی دو تن از دوستانش اعتراف کرد و در اقدامی ضربتی همدستان وی نیز دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور با اشاره به ارزش ۱۲۰ میلیون ریالی سرقتها خاطرنشان کرد: پرونده متهمان تشکیل شده و به منظور سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شده است.
انتهای پیام/