ساماندهی" زنان" متجاهر به اعتیاد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،حجت‎الله فراشی در جلسه کمیته درمان و حمایت‌های اجتماعی این شورا، بیان کرد: زنان متجاهر به اعتیاد استان در مراکز درمانی سوء مصرف مواد بانوان ساماندهی شوند و بهزیستی استان هم یاری برگ‌ها را تامین کند.

وی ضمن تشکر از اهتمام جدی رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جهت نظارت بر داروهای ترک اعتیاد، جذب نیروی روانشناس در مراکز درمانی و همچنین نظم غربالگری مرکز ماده 16 استان، بیان کرد: جدیت رییس دانشگاه در این مسیر ستودنی است و نوید بخش تحول در نظام درمان اعتیاد در استان خواهد بود.

همچنین دکتر ساکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این جلسه اظهار کرد: پزشکان مراکز درمانی ما نباید بر درمان صرف دارویی بسنده کنند که اگر قرار بر این کار باشد داروخانه‌ها این کار را بهتر انجام می‌دهند و نیاز به پزشک نیست و ما باید مشاوره و گفتار درمانی را هم در این مرکز جدی بگیریم.

/ انتهای پیام